Tjäna pengar till lagkassan / föreningen!

Är du engagerad i en ideel verksamhet i Floda med omnejd som skulle må av ett extra ekonomiskt tillskott? Delta i vår julkalender och få pengar för varje kund som hänvisar till just er!  Tipsa pappa, brorsan, morbror, farfar, grannen och få 50:- per klippning hos vår herrfrisör i Floda!

Det är väldigt enkelt att delta, kontakta oss på info@cutting-corner.se med information om vad det är för typ av verksamhet det rör sig om och kontaktuppgifter så återkopplar vi snarast med vilket lucknummer som blir ert. Varje  lucka presenteras respektive dag på vårt instagram, om ni vill kan ni tipsa era medlemmar om luckan i förväg och på det sättet öka chansen till en större summa. Ni behöver alltså INTE sälja något och om ni väljer själva hur och om ni jobbar aktivt med att öka summan.

Vid klippning anges Julkalender och lucknummer så att vi kan notera vilket lag eller förening som ska få bidraget.

Erbjudandet gäller från luckans datum till den 23/12 d.v.s lucka 2 gäller 2-23/12 medan lucka 23 endast den 23e, det är alltså en fördel att ha en lucka med så lågt nummer som möjligt då det blir en längre period då folk kan klippa sig. Luckan presenteras som sagt på vår instagram men ni får självklart sprida informationen själva tidigare så att medlemmar kan boka klippning på datum som er lucka är aktiv, vi har dessutom drop-in-tider varje timme så att man kan titta förbi även när det är fullbokat.

Julkalender 2023 The Cutting Corner Floda

Lucka Ändamål
2 IK Baltichov Pojkar 10 (2013)
5 StarVoice ungdomskör
6 SingOut ungdomskör
7 Floda Second Hand till Göteborgs Räddningsmission
8
9
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
24 GOD JUL!